DEGUSTACE ARONN – 19.7.

DEGUSTACE ARONN a 6 chodové menu v Chabrybárně

19.7. vás čeká jedinečná degustace 7 luxusních šumivých vín ARONN z Kurdějova z tamních bio vinic, vše pečlivě napárováno na 6 chodové menu včetně Amuse Bouche z našich ryb. Dozvíte se o Kurdějovu, vinařství, klasické šampaňské metodě a něco o rybách:)

ARONN methode classique je producent šumivých vín tvořených klasickou šampaňskou metodou sekundárního kvašení v láhvi. Vinohrad, kde ručně sklízí hrozny do malých bedýnek leží na 49 rovnoběžce severní šířky, stejně jako francouzský region Champagne.

>KOUPIT LÍSTKY<

Šumivá vína Aronn

Více informací

Start v 18:00

Vinař: Jiří Němeček
Šéfkuchař: Michal Bučkó
& Kalendovi

Menu:

Amuse Bouche:
– labneh, chips, ředkvička, lahůdkové droždí
Cuvée Brut
1. chod
– Pomazánka z uzené ryby, bylinky
Blanc de Blancs
2. chod
– Tatarák ze pstruha lososového, opečený chléb
Rosé Cuvée
3. chod
– Rybí kroketa, fenykl, tvarůžky
Riesling
4. chod
– kapr s bramborovým salátem
Prestige Cuvée
5. chod
– Grilovaný filet ze sivena, bez, hrášek, libeček, pohanka
Blanc de Noirs
6. chod
– Krém z bílé čokolády, jahody, medový crumble, máta, mátový olej
Tramín

Hrozny

Pro produkci ARONN methode classique používáme výhradně hrozny z certifikovaných BIO vinic a v současné době z 95 % hrozny z vlastní vinice Ebeny z obce Kurdějov.

 

Art Wine Hall

Produkce ARONN methode classique je tvořena v prostorách Art Wine Hall Kurdějov 88, kterou označujeme jako vinařský hub, který pod sebou spojuje několik značek.

 

Tvorba tradiční šampaňskou metodou

Produkce vín ARONN methode classique je konzultovaná francouzským poradcem z oblasti Champagne, Paul Gabriel Guyard.

Významnou součástí produkce šumivých vín je tzv. blending neboli míchání vín, ze kterého vzniká portfolio až 8 různých produktů.

Aronn methode classique

Těšíme se na Vás!

-